Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 september 2021

Bewonersvergunning niet voor Binders

Noordwijk – Inwoners van Noordwijk-Binnen, die in een betaald parkeren-gebied wonen, kunnen geen ‘Bewonersvergunning parkeren’ kopen.

Dat laat het college van burgemeester en wethouders weten, naar aanleiding van vragen door PUUR. Deze politieke partij wijst er op, dat de betreffende inwoners nu alleen een inwonersvergunning kunnen kopen, waardoor ze hun auto iedere drie uur op een andere plek neer moeten zetten.

Maar het college laat weten, dat aan het Kloosterplein en de Raadhuisstraat, waar de betaald parkerenzone is, ‘nagenoeg geen directe woningen’ staan. Ook kunnen inwoners volgens het college een parkeerabonnement nemen in de Dirk-parkeergarage.