Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 november 2021

Plannen voor Schelft 2.0

Noordwijkerhout –De gemeenteraad stemde woensdagavond in met een voorstel van NZLokaal, VVD, Doen! en D66 over de nieuwe Schelft.

Het toekomstige gebouw van De Schelft wordt niet alleen een multifunctioneel centrum met een basaal zwembad. Ook moet er een medisch gezondheidscentrum in komen. De restanten van de huidige Schelft worden gesloopt en ook andere activiteiten moeten hier in de toekomst plaats kunnen vinden.

Om dit alles te betalen, stelt de raad 11,3 miljoen euro beschikbaar. De verwachting is, dat de sloopkosten van de huidige Schelft betaald kunnen worden van de verzekeringsgelden.