Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

06 april 2023

Rotary Club Voorhout houdt open huis

VOORHOUT – Je leest er steeds vaker over; de Rotary Club Voorhout. Ze organiseren Rondje Kunst, planten bomen en verkopen chocoladebouwsteentjes om hiermee de slachtoffers van de aardbevingen in Syrië en Turkije te ondersteunen. Maar wie zijn deze mannen en vrouwen, die lid zijn van de Rotary?

Je kunt op donderdag 23 maart de ‘Open Clubbijeenkomst’ bezoeken om achter het antwoord op deze vraag te komen. Onder het genot van een fijne maaltijd in Cheers begint de bijeenkomst om 18:00 uur. De Open Clubbijeenkomst van de Rotary Club Voorhout is voor iedereen gratis, maar je moet je wel van tevoren aanmelden via rotaryclubvoorhout@gmail.com.

De avond begint met een lekker drankje en vanaf 19:00 uur is er een gastspreker. Geef daarom bij jouw aanmelding aan, of je er zult zijn vanaf het ‘officiële’ deel, of dat je er ook al voor 19:00 uur zult zijn.

Niemand minder dan Marcel Vermeulen, eigenaar van De IJsmeulen (Herenstraat 43h in Voorhout) is de gastspreker. Hij heeft de chocolade bouwsteentjes in verschillende smaken ontwikkelt. Deze ‘chocosteentjes’ verkopen de leden van de Rotary Club Voorhout en van de opbrengsten worden ‘shelterboxen’ verkocht. Zodat de overlevenden van de aardbevingen in hun benarde leefsituatie in ieder geval een droge plek voor zichzelf hebben. Ook praat Marcel als maatschappelijk betrokken ondernemer over zijn passie; de ijsbereiding en het gebruik van streekproducten.