Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 mei 2006

Plus van Dijk breidt uit in Roelofarendsveen


In 1996 hebben John en Ada van Dijk twee supermarkten overgenomen. Het waren tien jaren van hard werken voor het leveren van kwaliteitsproducten met hoogwaardige dienstverlening. Nu, na tien jaar, is een volgende stap gezet in de vooruitgang van de winkels. Aanstaande donderdag, 11 mei, wordt de supermarkt in Roelofarendsveen heropend. Een feestelijke dag: niet alleen voor John en Ada, maar vooral voor de meer dan 100 werknemers en de klanten.

door Joep Derksen

Op het kantoor van John hangt een bord waarop staat hoe de medewerkers het verschil kunnen maken: begroet elke klant, werk samen, wees niet chagrijnig, doe gewoon je werk goed, waardeer de klant en maak hem koning. Deze manier van werken werpt zijn vruchten af. De vestiging in Roelofarendsveen is na een grondige renovatie maar liefst 400 m2 gegroeid. De totale winkelgrootte is nu 1.600 m2.

De winkel heeft een nieuw imago, met een mooi woord: styling. De kleuren zijn anders en de uitstraling is verfrissend en modern. John vult meteen aan: “Maar onze ouderwetse kwaliteitsdienstverlening blijft hetzelfde! We willen de lokale supermarkt zijn die veel meer gericht is op persoonlijke aandacht. Er is een compleet nieuwe groenten- en fruitafdeling gekomen, een kinderhoek, een klantentoilet en een koffiehoek. Hiernaast bieden we ook onze bezorgservice aan. Mensen die slecht ter been zijn en oudere senioren hoeven niet meer naar onze winkels te komen: wij brengen hun boodschappen naar hun huizen!”

Morgenavond organiseert Plus van Dijk een open huis voor genodigden. De winkel zelf wordt officieel geopend op donderdagochtend om 09.00 uur. De eerste 250 klanten krijgen een bosje bloemen. Iedereen is van harte uitgenodigd om vanaf 11 mei langs te komen op Noordplein 25 in Roelofarendsveen. De mensen in Teylingen kunnen dan alvast zien hoe de nieuwe Voorhoutse Plusmarkt er eind 2007 grotendeels uit zal zien.

In de week van 8 tot en met 13 mei kunnen de klanten van de supermarkten in Voorhout en Roelofarendsveen gebruik maken van allerlei speciale aanbiedingen om de heropening te vieren.