Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 juli 2006

Je ruikt de zee

Voorhout - De keurmeesters waren lovend over de haring van De Klok: "Vers van het mes. Mooi zilver er roomkleurig. Je ruikt de zee en de smaak is ook voortreffelijk. Kortom, een hele goede haring. Groot compliment."
Marco's eerste reactie: "Wij zijn erg blij met de uitslag en dat bevestigt voor ons alleen maar wat we altijd van onze klaten te horen krijgen, namelijk dat wij een goede haring verkopen. Natuurlijk is zo'n test maar een momentopname, maar we doen ons uiterste best om iedere dag dezelfde hoge kwaliteit te leveren aan onze klanten." En wat vinden die klanten van de haring? Enkele opmerkingen die te horen waren: "Perfect gedaan", "Gefeliciteerd" en: "Dat smaakt naar meer!"