Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 november 2006

Watersportvereniging overweegt clubaccommodatie voor algemeen gebruik

Lisse – Wethouder Bas Brekelmans is momenteel wat betreft de Jachthaven in overleg met het bestuur van de watersportvereniging om een ‘spannender en mooiere locatie voor waterrecreatie te bewerkstelligen.’
Hij denkt eraan om een win-win situatie te creëren: een nieuwe clubaccommodatie voor de watersportvereniging, met allerlei horecavoorzieningen. Als tegenprestatie zouden dan wel alle inwoners van Lisse en daarbuiten gebruik moeten kunnen maken van deze accommodatie. Ook ziet de wethouder er wel wat in om de mogelijkheid te creëren voor het aanleggen van bootjes, zodat varende passanten een kop koffie kunnen drinken.

‘Ik ben groot voorstander van synergie op het gebied van de watersport’, legt Brekelmans uit. ‘Wat is er mis mee om bijvoorbeeld de kanovereniging ook bij dit proces te betrekken. Voor een integrale aanpak zou ook gekeken kunnen worden naar meer ligplaatsen voor de watersportvereniging.’

Eind november zal de wethouder van het bestuur van de watersportvereniging te horen krijgen wat zij van de plannen vinden.