Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 juni 2007

Stabalie niet goedgekeurd

LISSE – Het college van burgemeester en wethouders heeft negatief gereageerd op het verzoek voor een aparte stabalie naast zitbalies in de gemeentewinkel.

Wethouder Adri de Roon (D66): ‘Een stabalie zou in het eindconcept van de gemeentewinkel heel lelijk staan. We hebben namelijk alleen zit-zit balies omdat die voor alle vormen van gemeentelijke dienstverlening ingezet kunnen worden.’


Het Lokaal Loket Lisse (LLL) verhuist eind december van de Kanaalstraat naar het gemeentehuis, waar het geïntegreerd wordt in de gemeentewinkel. Daar kan LLL gebruik maken van de drie spreekkamers, die een onderdeel vormen van de gemeentewinkel. Participanten aan LLL zijn onder meer Trias, de Intergemeentelijke Sociale Dienst, de organisatie MEE en aanbieders van hulp bij huishouding zoals Valent RDB, Rustoord en Marienstaete). Zij hadden een verzoek ingediend voor een aparte sta- en zitbalie, maar het college heeft hier negatief op gereageerd.