Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 maart 2008

Albert Heijn winkels geven gratis toegangskaartjes Panorama Tulipland weg

BOLLENSTREEK – Tien Albert Heijn winkels hebben de handen ineengeslagen en zetten een actie op met het beroemde Panorama Tulipland. Duizenden vrijkaartjes zijn te winnen om het panorama van de schilder Leo van den Ende in zijn (welhaast) volle glorie te kunnen bewonderen. De officiële aftrap van deze actie vond woensdag 12 maart, uiteraard, in het Panorama Tulipland zelf plaats.

John Zonneveld, een van de tien filiaalmanagers, voerde het woord: “De cirkel is rond, niet alleen voor het Panorama Tulipland, dat in mei van dit jaar afgerond is, maar ook voor de Albert Heijn zaken in de Bollenstreek, die met de eind vorig jaar geopende tiende vestiging in Voorhout, in alle Bollenstreekgemeenten aanwezig is.”

Hij vervolgt: “Hoewel Panorama Tulipland jaarlijks vele tienduizenden bezoekers van uit de hele wereld mag verwelkomen, zijn er talloze mensen hier in de omgeving die het panorama nog nooit hebben gezien. Daarom is dit ook zo’n leuke actie: bij iedere 10 euro ontvang je een spaarpunt en met 15 spaarpunten krijg je een gratis toegangskaartje.”

De AH-Panorama Tuliplandactie loopt van maandag 24 maart tot en met zaterdag 12 april. Aan de actie doen de AH-vestigingen in de volgende plaatsen mee: Hillegom, Lisse, Noordwijkerhout, Sassenheim, Voorhout, Warmond, Noordwijk en alle drie de vestigingen in Katwijk.