Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 24.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 april 2008

Presentatie nieuwe cd Adest Musica

SASSENHEIM – Onder grote belangstelling presenteerde Adest Musica zaterdag 19 april haar nieuwe cd ‘State of the Art’. Zelfs Ray Charles kwam terug uit de andere wereld om zijn loftuitingen uit te spreken over dit nieuwe muzikale ensemble. ‘Koop die cd!’ En als Ray het zegt…

Een uur voor aanvang van de cd-presentatie liepen alle muzikanten van Adest door het winkelcentrum en ze hadden volop bekijks. Meer dan 300 mensen waren in Park Rusthoff getuige van deze nieuwe mijlpaal voor de muziekvereniging. Ook toneelvereniging Pancras werkte volop mee aan de presentatie en Ray Charles werd, met Engelstalig accent, prima uitgevoerd, evenals de piraten die met veel geschreeuw aan kwamen zetten. John van Dijk, de nieuwe voorzitter van Adest Musica, had de eer om de cd te presenteren: ‘Ik draag deze cd op aan alle vrijwilligers van Adest, want zonder de vrijwilligers kunnen wij geen muziek maken. In dat kader wil ik Rick de Bruin naar voren vragen, want het zijn de muzikanten zelf geweest die jouw naam noemden omdat ze al je werk voor Adest zo bijzonder waardeerden!
De schatkist van de piraten ging open en een groot schilderij met dezelfde voorkant als de cd-hoes werd gepresenteerd. Van Dijk overhandigde de zichtbaar verraste De Bruin de cd en riep: ‘We komen hier voor de muziek, dus laten we er ook maar even van genieten.’ Direct daarna deinsden de aanwezigen op de tonen van ‘A tribute to Ray Charles.’ De cd kan voor 15 euro worden aangeschaft via de website www.adestmusica.nl of stuur een email naar: cd@adestmusica.nl.