Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

29 juli 2009

APV aangepast

LISSE – De Algemene Plaatselijke Verordening (APV) is op enkele punten aangepast. Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten dat er in het weekeinde geen (brom)fietsen onbeheerd mogen worden geparkeerd in de Piustuin. Dit is gedaan om overlast voor de omwonenden te voorkomen.

Daarnaast zijn, in overleg met hondenbezitters, venstertijden afgesproken waarop de eigenaren hun honden op het sportpark kunnen uitlaten, zonder aangelijnd te zijn. De Meerlanden zal enkele bordjes plaatsen waarop de venstertijden voor het uitlaten van de honden zijn aangegeven. Het is de bedoeling van het college om de komende jaren extra scherp te laten controleren op (uitgaans)overlast en ‘verontreiniging door honden’ zo liet wethouder Bas Brekelmans dinsdag 14 juli weten.