Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 oktober 2010

Keukenhofhekken weren lichamelijk beperkten

LISSE – De mensen die de acht bomen willen bezoeken, die ter nagedachtenis van overleden mensen zijn geplant in het Keukenhofbos, moeten zich houden aan de openingstijden. Dit valt op te maken uit het antwoord van wethouder Bas Brekelmans (VVD) op een vraag van commissielid Jeanet van der Laan (Nieuw Lisse), ten tijde van de vergadering van de commissie Maatschappij en Financien op woensdag 6 oktober.
Van der Laan stelde: ‘In het Keukenhofbos zijn hekken geplaatst, maar daar staan ook acht bomen ter nagedachtenis van overleden mensen. Een mevrouw kan in verband met de hekken heel moeilijk bij die bomen komen. Zij is slecht ter been. Kan hier maatwerk geleverd worden?’ Brekelmans antwoordde: ‘We zullen het opnemen met de beheerder, Herman Hollander. We weten niet of er wat aan te doen is. Langere openingstijden moeten we met de eigenaar bespreken. Ik kan geen toezegging doen of dat lukt of niet.’