Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 februari 2015

Vakjury Duurzaamheidsprijs kiest niet voor Lissese onderneming

STREEK – De Duurzaamheidsprijs Bollenstreek heeft de namen bekend gemaakt van de bedrijven die nog meedingen naar de eeuwige duurzaamheidsroem. Van de bijna vijftig inzendingen dingen 20 organisaties nog mee naar de vakjuryprijs, aanmoedingsprijs of publieksprijs.
Vier bedrijven uit Lisse maken nog een kans om de publieksprijs in de wacht te slepen. Het gaat hierbij om APS led solutions, Ahco weg- en waterbouw, Homma Elektrotechniek en Bouwbedrijf G.J. van der Hulst. Voor de aanmoedingsprijs komt melkveebedrijf W.J. van Graven nog in aanmerking. Bij de genomineerden voor de vakjuryprijs zit geen Lisses bedrijf. De kandidaten voor de vakjuryprijs zijn: Brood van NU (Noordwijkerhout), RK Basisschool Andreas (Voorhout), Annemieke’s Pluktuin (Hillegom) en Radisson Blu Palace Hotel (Noordwijk). De prijsuitreikingen vinden plaats op 27 maart in Kasteel Keukenhof.