Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 september 2017

Spreker gezocht voor politiek café

LEIMUIDEN – De politieke partij Samen Voor Kaag en Braassem (SVKB) organiseert op dinsdagavond 3 oktober een politiek café in Het Spant. De avond, die om 20:00 uur begint, staat in het teken van de vraag hoeveel activiteiten er moeten kunnen plaatsvinden in het buitengebied.

Door Joep Derksen


Tijdens die avond voeren eerst twee sprekers het woord. Jan Veraart zal een kwartier lang praten over de noodzaak om het buitengebied zoveel mogelijk ongerept te laten. Ook komt er een spreker, die juist zal pleiten voor veel meer intensieve recreatie. De naam van de tweede spreker is nog niet bekend. SVKB heeft meerdere ondernemers uitgenodigd om hun standpunt hierover in de openbaarheid te delen. Maar zij waren te huiverig om dat te doen. Dat er een tweede spreker komt, is echter wel zeker. Na de twee speeches gaat de zaal in discussie met de sprekers. Alle inwoners van Kaag en Braassem zijn welkom, de toegang is gratis en het publiek krijgt drie gratis drankjes.