Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 maart 2018

Vakantieparkje in de maak


[ROELOFARENDSVEEN] De terreinen Zuideinde 112 en 112A gaan volledig op de schop. De bedrijfswoningen worden door de gemeente 'ombestemd' tot burgerwoning en er wordt een aantal recreatiewoningen bij gebouwd. Het college van burgemeester en wethouders heeft hier geen problemen mee.

De bouwplannen zijn fors: Het huidige huis op 112A wordt gesloopt en opnieuw gebouwd. Er komen twee nieuwe 'burgerwoningen' bij, maar ook nog eens drie recreatiewoningen. Een deel van de huidige opstallen wordt gesloopt en daarvoor in de plaats komen 'kleinschalige dagrecreatieve en educatieve voorzieningen'. Maar ook worden er aanlegplaatsen gecreëerd in combinatie met kampeervoorzieningen. Omwonenden hebben zes weken de tijd om zienswijzen in te dienen over deze plannen.