Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.300, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 april 2018

Tuin Compleet By Marco


NOORDWIJKERHOUT – Het is uniek voor deze streek en wellicht voor heel Nederland: een hovenier, die zijn eigen showroom heeft! Op 20 december vorig jaar zaten Marco Hulsebosch en zijn levenspartner Bianca van den Hoonaard, mede-eigenaar van Tuin Compleet By Marco, bij elkaar. En plots kwam het idee bovendrijven: een eigen showroom te realiseren. Amper drie maanden later is het zover: een prachtige showroom annex winkel, waarin iedereen met een eigen tuin ideeën op kan doen om een nog mooier uitzicht te krijgen vanuit het eigen huis.

Door Joep Derksen

Marco en Bianca zijn een (h)echt team. Waar Marco de ene na de andere tuin omtovert in een nieuwe meesterwerkje, is het Bianca die een moodboard maakt. Dat doet ze in de showroom, samen met de mensen zelf. Omdat de mensen in de showroom allerlei voorbeelden van artikelen zien, raken ze geïnspireerd en komen ze met ideeën. Bianca: ,,Marco bekijkt dan, wat mogelijk is. We werken samen met de inspiratie van de klant.''Als Marco een tuin heeft voltooid. Bianca: ,,Dan vragen mensen zich vaak af, hoe ze hun tuin af kunnen maken. Samen met hen bekijk ik, wat er mogelijk is en wat hun wensen zijn.'' Iedere bezoeker kan meer dan voldoende inspiratie opdoen in deze showroom. Of het nu gaat om de verschillende soorten verhardingen, de uitgebreide productenkeuze van Tuin Compleet of de all weather lounge banken van Bubalou, zonder losse kussens; deze kunnen het hele jaar rond buiten staan. En een speciaal voor de klant op maat gemaakte betonlooktafel is een eye catcher in de tuin. Maar ook het kunstgras en de Sophie-line van Hartman tuinmeubilair zijn een lust voor het oog.

Maar een echt bijzonder pronkstuk voor in de tuin is de pelletbarbecue van Smokey Bandit. Dit is een milieubewuste barbecue: ,,Voor de pellets wordt speciaal hout gebruikt van bijvoorbeeld appelbomen. In de pellets is geen hars of lijmresten verwerkt. Hierdoor krijg je geen verbrand vlees meer en kun je er bijvoorbeeld op slowcooken. Om de lente te vieren, biedt Tuin Compleet tot 5 mei een speciale lentekorting aan van 50 euro op iedere pelletbarbecue.

Normaal komt de hovenier met bus en aanhanger bij de mensen thuis. Maar nu kan iedereen, die een nieuwe tuin wil of de huidige tuin wil verbeteren, bij de showroom naar binnen gaan. En verrast worden door de prachtige cortenstalen buitenhaarden van Chillwood, die gemaakt worden door mensen van de dagbesteding. Bianca: ,,Als je bij ons in de showroom van 165 m2 komt, loop je over en door de producten heen die Marco gebruikt en krijg je een sfeerbeleving. We zijn iedere donderdag tot en met zaterdag geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Daarnaast stellen we de showroom op afspraak open.''

Tuin Compleet staat op de tuinenmarkt op 9 en 10 juni in Noordwijk-Binnen en rijdt mee met het bloemencorso. Maak een leuke selfie van uzelf met de bus en aanhangwagen en stuur deze naar: www.facebook.com/marco.hulsebosch. De leukste selfie krijgt een speciale verrassing.


Voor meer informatie: Tuin Compleet By Marco Hulsebosch, Gieterij 26, 2211XK Noordwijkerhout, T: 06 2371 4331, F: www.facebook.com/marco.hulsebosch.