Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 24.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 april 2018

Voor kwaliteit hoef je niet ver weg te gaan


Verhagen Quality Pools

Een eigen zwembad in je tuin; heerlijk genieten van het warme water, waarbij je tegelijkertijd weet dat de waarde van je huis ook enorm is gestegen?! Wie wil dat nou niet? En het mooiste is; tegenwoordig is het voor iedereen mogelijk om een zwembad te hebben. De tijd, dat dit alleen weggelegd was voor de rijke elite ligt helemaal achter ons.

Door Joep Derksen

En dat is volledig te danken aan Quality Pools, zo blijkt uit een prettig gesprek met directeur Jan van der Kruk. Quality Pools zorgt voor de bouw, service en onderhoud van zwembaden en spa's. Daarnaast heeft het bedrijf een compleet nieuw product: CSIDE: dat zijn kleine pools met een omvang van 2.10 bij 2.10 meter of 3.70 bij 2.10 meter. Al leverbaar vanaf slechts 8.900 euro (excl montage)! De vaste klanten weten het al: Quality Pools staat garant voor een totale ontzorging: van A tot Zwembad. Of het nu gaat om de elektra, klimaatregeling, tuinwerkzaamheden of de tuinberegening. Ook verzorgen zij bij het afsluiten van een onderhoudscontract het leveren van de onderhoudsmiddelen voor uw zwembad of jacuzzi zonder voorrijkosten; dat past geheel in de 24/7 dienstverlening die Quality Pools verzorgt.

Ziet u het al voor zich? Een echt zwembad in uw tuin of serre?! Of binnenshuis: dat kan natuurlijk ook! Quality Pools is niet alleen de officiële dealer van RivieraPool uit Duitsland, maar heeft in deze regio ook het exclusieve dealership voor CSIDE. RivieraPool staat bekend om haar luxe zwembaden van 2,10 bij 2,10 meter tot aan 5 meter bij 15 meter. Speciaal ingericht op de unieke wensen van de mensen, die hun leven lang plezier zullen hebben van zo'n zwembad.

Een zwembad is op vele manieren plezierig. Het is een mooi ontspanningsmoment na een lange werkdag. De kinderen zijn er dagelijks uren mee zoet; je hebt er geen omkijken naar! Of het zwembad is het centrale punt bij een barbecue met je gasten. Van der Kruk maakt van de gelegenheid gebruik om de CSIDE nog even uit te lichten. En dat is ook logisch, want de CSIDE wordt dé hit van de komende jaren! ,,Deze kleinere pools worden geleverd inclusief verlichting en de bubbels in de banken. Het is voor iedereen te plaatsen en kan in iedere tuin of terras.''

Dit is niet alleen voorbehouden voor mensen, die in een huis met tuin wonen, licht Van der Kruk toe. ,,Een CSIDE kan ook op het terras van een appartement geplaatst worden.'' Over waardestijging van je woning gesproken... De zwembaden komen in verschillende kleuren en kleurverlichtingen. Ieder zwembad, of het nu van RivieraPool of CSIDE is, wordt geheel naar de wens van de klant gemaakt. De afmetingen van het zwembad is volledig aan te passen aan de wijze waarop jij dat wil. Kortom; geen tijd te verliezen, want de zomer komt er aan!

Voor meer informatie: Quality Pools B.V., Keyserswey 52, 2201CX Noordwijk, T: 071 870 4347, W: www.qualitypools.nl.