Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

05 april 2018

Wachten op voorkeurscoalitie


Nieuwkoop – Twee weken na de gemeenteraadsverkiezingen is nog altijd niet duidelijk, welke politieke partijen met elkaar een college gaan vormen. Informateur Rene Vrugt praat nog steeds met de politici over hun wensen en voorkeuren. Zaterdag 31 maart sprak hij hen en hier was ook raadsgriffier Edzard van Holthe bij aanwezig.

Van Holthe: ,,Er wordt op dit moment nog helemaal niet onderhandeld. Dinsdagavond 3 april volgt een tweede ronde met gesprekken. Het is de bedoeling, dat Vrugt op donderdag een rapport opstelt met de uitkomsten van die gesprekken. Dat rapport wordt donderdagavond 5 april in de gemeenteraad besproken.''