Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.300, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 juni 2018

Een tweede leven voor uw kleding


Kledingreparatie & stomerij Sassem

SASSSENHEIM – Kleding weggooien, omdat een rits het niet meer doet? Dat is eeuwig zonde, want door Kledingreparatie & stomerij Sassem is die heerlijk zittende jeans of prachtig zomers jurkje weer helemaal als nieuw. Eigenaar Selcuk Yilmaz heeft al ruim 25 jaar ervaring met het herstellen van kleding, gordijnen, kussens en andere waardevolle textielproducten.

Door Joep Derksen

Twee maanden geleden nam Yilmaz de zaak over en nu al weten veel mensen hem te vinden. Dat blijkt wel, want Yilmaz onderbrak het interview meerdere keren om klanten te helpen. En terecht, want de klant is koning. Zeker bij Kledingreparatie & stomerij Sassem, waar slechts één ding belangrijk is: dat de klant goed en snel geholpen wordt en altijd tevreden is met het eindresultaat.

Heeft één van uw prachtige gordijnen een opknapbeurt nodig? Yilmaz: ,,We zijn gespecialiseerd in het vermaken van kleding en reparatie. Daarnaast passen wij ook gordijnen aan, of kussenhoezen. Niet alleen voor thuis, maar ook voor op sloepen en andere boten.'' Ook voor mensen, die alleen een dagje in Sassenheim komen winkelen, is Kledingreparatie & stomerij Sassem een welkome winke. ,,Mensen van buiten het dorp kunnen gelijk geholpen worden. Bijvoorbeeld als ze net nieuwe kleding hebben gekocht, waar wat aan de taille gedaan moet worden, of moeten worden ingekort.''

Tot en met 23 juni heeft Kledingreparatie & stomerij Sassem een kennismakingsaanbieding: een stomerijactie met maar liefst 20% korting op gordijnen, dekens, winterjassen, mantels en matrashoezen. Deze zaak maakt gebruik van een erkende stomerij, dus een uitstekend resultaat is gegarandeerd. Wie gebruik maakt van de diensten van Kledingreparatie & stomerij Sassem, is ook duurzaam bezig. Je geeft kleding en andere textielproducten namelijk een tweede leven. Ingescheurde spijkerbroeken of kapotte ritsen worden hersteld en dan kan het kledingstuk weer jaren mee.

Voor meer informatie: Kledingreparatie & stomerij Sassem, Hoofdstraat 262B, 2171 BR Sassenheim, T: 0252 751 514, E: ateliersassem@gmail.com. W: www.kledingreparatiesassem.nl.