Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 mei 2019

Informatiemarkt


LEIMUIDEN – De inwoners van Leimuiden krijgen de komende jaren te maken met (veel) verkeersoverlast. Een aantal wegen wordt opgebroken en dan zijn er ook nog de bouwwerkzaamheden voor Leimuiden West, het Dorpshart en het IKC Leimuiden. Dan is het goed te weten, waar en wanneer er wegopbrekingen zijn en hoe je deze het beste zo veel mogelijk kunt vermijden.

Daarom organiseert de gemeente Kaag en Braassem een informatiemarkt. Deze vindt plaats op donderdag 16 mei 2019 van 17:00 uur – 20:30 uur in De Ontmoeting in Leimuiden. Inwoners kunnen zich daar vooral laten bijpraten over het IKC Leimuiden, Willem van der Veldenweg, de participatie voor de Acacialaan en omgeving op te starten en de N207. Maar ook kunnen vragen gesteld worden over de voortgang van de verschillende projecten en ontwikkelingen