Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 juli 2020

Omwonenden willen hekjes

Noordwijkerhout – Bewoners van de Hortus, Vergillius en het Castellum hebben de buik vol van lawaai makende hangjongeren.

Deze jongeren maken volgens de omwonenden ’s nachts veel herrie en zorgen ook voor rotzooi achter in een speeltuinparkje. De politie handhaaft niet actief en de omwonenden hebben hulp gevraagd bij de politiek. Ze willen hekjes rondom de speeltuin en ook moet de hondenpoep aangepakt worden.

CDA-fractievoorzitter Sebastiaan Duivenvoorde stelt hierover vragen aan het college van burgemeester en wethouders. Duivenvoorde wil weten of het college gaat praten met de politie over de hangjongeren, of er maatregelen genomen worden tegen de hondenoverlast en of er hekjes komen rondom het speeldeel van dit parkje.