Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 maart 2007

Jan Siebelink te gast op Rijnlands

Sassenheim – Veertig scholieren beleefden een belangrijke culturele ervaring op dinsdag 6 maart: zij waren getuige van een lezing van Jan Siebelink, schrijver van onder meer de bestseller “Knielen op een bed violen”. Niet alleen las de aimabele man voor uit zijn in 1994 geschreven boek “Laatste schooldag”, ook konden de leerlingen genieten van een discussie over het leven en de achtergrond van Siebelink.
“Knielen op een bed violen heb ik in een periode van acht maanden in een vorm van extase geschreven”, vertelt de schrijver. “Het verhaal zat in mij en ik hoefde het alleen maar op te schrijven.” Siebelink heeft al 14 boeken achter zijn naam staan en hij onthult aan de toehoorders een geheim van zijn schrijfstijl. “Ik schrijf nog steeds hetzelfde verhaal, maar dan in andere vormen, met als doel mijn jeugdervaringen te verwerken.”

Op dit moment is Siebelink bezig met zijn volgende roman: “Het is een liefdesverhaal dat zich afspeelt op de middelbare school. De titel is nog niet bekend, maar ik weet al wel hoe ik het verhaal wil laten lopen.” De datum van uitgifte wordt bekendgemaakt na voltooiing van zijn volgende boek. Voor meer informatie:
www.jansiebelink.nl.