Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

01 juni 2007

VVV krijgt definitief 45.000 euro

LISSE – VVV Holland Rijnland heeft een positief resultaat behaald over 2006 en krijgt van de gemeente Lisse definitief 45.378 euro aan subsidie toegekend. Dit maakte het college van burgemeester en wethouders op dinsdag 22 mei bekend.

Recent werd bekend dat zes verschillende gemeenten, waaronder Lisse, de VVV een andere rol toebedelen, waarbij de VVV minder promotionele taken krijgt toebedeeld. Dat kan ook gevolgen hebben voor het toekomstige subsidiebedrag dat verkregen wordt.
Via een woordvoerder laat wethouder Bas Brekelmans (VVD) hierover weten: ‘Het subsidieverzoek voor 2007 is gehonoreerd op basis van de vigerende driejarige subsidieafspraak met de VVV, die voor Lisse geldig is tot en met 2007. Eventuele wijzigingen ten aanzien van de subsidiering zullen ook pas vanaf 2008 mogelijk zijn. Inhoudelijk is nu over de mogelijke veranderingen nog niet veel meer te zeggen dan bij de installatie van het nieuwe bestuur en de bijbehorende persconferentie in Leiden enkele weken geleden. De meest geschikte organisatorische vorm van de vernieuwde VVV wordt (collectief voor de zes regio VVV gemeenten) nader onderzocht. Deze gemeenten zijn ook bezig vorm te geven aan hun eigen ideeën over City Marketing. In Lisse zijn we bezig met de eerste contouren daarvoor op te stellen.’