Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 juli 2007

Debatmiddag Fioretticollege

LISSE – Een Lagerhuisdebat vindt op donderdag 4 oktober plaats voor de leerlingen van het Fioretticollege in de leeftijd van 12 tot 16 jaar. Dit maakte wethouder Adri de Roon (D66) maandag 16 juli bekend.

De Roon: ‘In samenwerking met Mart van der Vlugt wordt dit Lagerhuisdebat georganiseerd. Het jeugdbeleid en de voorzieningen voor jongeren in deze leeftijdscategorie zijn de te bespreken onderwerpen. Een professionele debat- en discussieleider, Peter van der Geer, leidt het debat met een verwacht aantal van 60 leerlingen. Het Lagerhuisdebat vindt plaats op donderdag 4 oktober, van 13.30 tot 15.30 uur, op de locatie MVO Lucia aan de Achterweg.