Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

02 juli 2007

Eerste steen uitbreiding kantoor Heemborgh gelegd

SASSENHEIM – Met het leggen van de eerste steen voor de uitbreiding van het kantoor vierde makelaardij Heemborgh aan de Hoofdstraat 271 een mijlpaal. Wim van Biezen, de vader van de directeur/eigenaar Peter van Biezen, had tot zijn grote verrassing de eer om deze steen te plaatsen en dat was ook voor hem een emotioneel moment, omdat hij er ooit op bijna dezelfde locatie een bollenbedrijf had.

Peter van Biezen vertelt: “In het huidige pand zitten we een goede vijf jaar en we zijn al drie jaar bezig geweest met de voorbereidingen voor de uitbouw. Dankzij de extra ruimte kunnen we het presentatieverhaal stukken aantrekkelijker en professioneler maken. Zo bieden we meer etalageruimte en worden de panden beter en mooier gepresenteerd. Ook kunnen minder valide mensen en ouders met kinderwagens eenvoudig onze zaak betreden.”

Hij vervolgt: “Het presentatieverhaal ondersteunen we met plasmaschermen en beamers, zodat we onze reputatie van professionele marktleider waar kunnen maken. Maar we denken ook aan de inrichting van het pand zelf, want we gaan er echt iets heel moois van maken. Zo plaatsen we muurankers, maken gebruik van oude steentjes en plaatsen zelfs glas in lood ramen.” De werkzaamheden zijn na de zomer afgerond.