Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 juli 2007

Vervangers kosten ton
LISSE - Wethouder Jan Kippers (CDA) legt de gemeenteraad donderdag 12 juli een kostenplaatje van meer dan 100.000 euro voor om een beleidsmedewerker en een administratieve kracht in te huren voor een periode van nog geen half jaar. Als gevolg van ziekte van medewerkers en niet-ingevulde vacatures is er sprake van onderbezetting op de afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling. Dit heeft geleid tot achterstanden in de planning, waardoor de continuïteit van de dagelijkse werkzaamheden gevaar loopt.
Kippers stelt: 'De mogelijke risico's die daardoor ontstaan, moeten voorkomen worden door de inzet van tijdelijk personeel.' De beleidsmedewerker en administratieve kracht - in te zetten van 13 juli tot 1 januari 2008 - dragen naar verwachting bij aan een verbetering.