Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

05 augustus 2007

‘Niet relevant om in te gaan op eis tot excuses van Romeyn’

LISSE – Bas Romeyn uitte zijn ongenoegen onlangs over de beschuldigingen van Willem van Rheenen over ‘malversaties aan beide zijden’, dus zowel van de kant van de gemeente als Romeyn zelf. De eigenaar van Romeyn Projectontwikkeling B.V. eiste in een schrijven publieke excuses van Van Rheenen. Die is dat niet van plan.

Heeft Van Rheenen contact gehad met Romeyn? ‘Nee, maar dat is ook niet relevant. Het gaat me niet om de heer Romeyn persoonlijk: ik heb ook duidelijk gesteld dat het mij niet uitmaakt of hij nu wel of niet aan de zaak verdiend. Ik verwonder me overigens over zijn reactie, want hij heeft mijn opmerkingen anders geinterpreteerd dan ik ze heb bedoeld. Ik kan er niets aan doen dat hij het op een andere wijze ziet.’

‘Het is niet echt relevant om in te gaan op de heer Romeyn, want ik heb niet een discussie over hem opgestart Die beide zijden ga ik niet naar hem uitleggen omdat het niet op hem betrekking heeft. Beide zijden houdt in: zowel het Albert Heyn pand transactie als de transactie van het PPO terrein. Dat Romeyn daarin genoemd wordt, gaat over zijn claim en niet over hem persoonlijk of over zijn bedrijf.