Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

21 september 2007

Hoed af voor Cultuur Verheft

VOORHOUT – ‘Ik bedank Cultuur Verheft in het bijzonder voor 60 jaar amusement en kijk uit naar nog eens 60 jaar aan voorstellingen’, zo verwoordde burgemeester Sander Schelberg bij de opening van de braderie zijn waardering voor de toneelvereniging Cultuur Verheft. Hij vond hierin bijval van Jan Klaassen en Katrijn, die de burgemeester een hoge hoed overhandigden: een echte burgemeester draagt namelijk toch altijd zo’n hoge hoed?!

Cultuur Verheft is op vele fronten actief: ze geven ieder jaar minimaal twee toneelvoorstellingen en een kindertoneelstuk, maar zijn daarnaast ook actief voor de intocht van Sinterklaas, met daarbij ook bedrijfs- en huisbezoeken en zorgen voor optredens van de theatergroep, poppenkastvoorstellingen en hand- en spandiensten bij culturele evenementen in ons dorp.

Door de zelfwerkzaamheid van de leden en de donateurs kan Cultuur Verheft zonder subsidie de eindjes aan elkaar knopen. Dat kan niet iedere vereniging zeggen! Op 24 en 25 november houdt de toneelvereniging een jubileumweekend en heel Teylingen is hiervoor uitgenodigd. “Het publiek kan genieten van meerdere eenakters en de afsluiting wordt spectaculair!”

De voorstellingen vinden plaats in het Teylingen College: op zaterdag 24 november van 19:30 uur tot 22:30 uur en op zondagmiddag 25 november van 13:00 tot 16:00 uur. De kaarten zijn in de vrije verkoop verkrijgbaar voor 5 euro per persoon. Voor meer informatie: www.cultuurverheft.nl.