Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

07 september 2007

Tandheelkundige zaak mag op industrieterrein

LISSE – De gemeente werkt mee aan de verhuizing van de tandheelkundige praktijk Aesthetic Design naar de Grevelingstraat 83, een pand gesitueerd tegenover de Gamma. Normaliter zou dit niet toegestaan zijn, omdat dit gebouw onderdeel uitmaakt van industrieterrein Meerzicht, maar wethouder Guus Mesman (PvdA) is bereid een uitzondering te maken.

Mesman legt uit: ‘Bij de Grevelingstraat is ook een woonwijkje gesitueerd en nummer 83 zit aan de rand van het woonwijkje. Eigenlijk mag er geen tandheelkundige praktijk gevestigd worden op een industrieterrein, maar we gaan het toch toestaan. Het pand ligt eigenlijk in de villawijk en veel tandartsen hebben een praktijk aan huis. Bovendien levert dit collegebesluit geen belemmering op voor het industrieterrein, want het pand staat er al.’