Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

02 december 2007

Andere plek terrassen

LISSE – Een deel van de terrassen op ’t Vierkant wordt op verzoek van de horecauitbaters verplaatst naar hun oude locaties. Het betreft de terrassen van restaurant “Amuze”, restaurant “’t Lisser Spijshuis” en shoarmazaak “Ibis”.
Dit maakte wethouder Bas Brekelmans op dinsdag 20 november bekend. ‘Vorig jaar hebben we drie restaurants de uitzonderingsmogelijkheid gegeven om de terrassen tegen de geveltjes te plaatsen. Ze geven er nu echter zelf de voorkeur aan om terug te gaan naar de oude situatie waarbij het looppad door de terrassen gaat. De voornaamste reden hiervoor is, dat er zo meer stoelen op het terras geplaatst kunnen worden. We hebben dit toegestaan.’

Daarnaast wordt duidelijker aangegeven welk terras bij welke uitbater hoort. Dit gebeurt naar aanleiding van klachten van de eigenaar van De Vier Seizoenen. De medewerkers krijgen geregeld bestellingen van bezoekers die op het terras voor de zaak zitten, maar dit terras hoort niet bij de betreffende zaak.