Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

21 maart 2008

Fijnstof lokaal geen knelpunt

LISSE – ‘Ik lees niks over fijnstof in de milieumonitor 2007. Moet in deze monitor niets over fijnstof staan, of hoort dat hier niet thuis? Commissielid Jos Assendelft (Nieuw Lisse) haakte met zijn vraag in op de hypeproblematiek fijnstof.

Wethouder Bas Brekelmans (VVD) liet een van zijn ambtenaren het antwoord geven: ‘Fijnstof staat er niet in, want dat komt bij individuele plannen aan de orde. Daar wordt bekeken of er gevolgen zijn voor de luchtkwaliteit. Op regionaal niveau is er een kaart met knelpunten op het gebied van luchtkwaliteit beschikbaar en in Lisse zijn op het gebied van luchtkwaliteit geen knelpunten.’