Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

29 april 2008

Prijswinnende gerechten al twintig jaar in Lisse

King Lao

LISSE – King Lao, dat 20 jaar bestaat, werd in het verleden wel eens cafetaria genoemd, maar dat is geschiedenis. Al jaren behaald deze kwaliteitszaak de ene prijs na de andere binnen en bij King Lao Catering – Petit Restaurant – Snackshop is het dus gegarandeerd goed toeven.

De meest recente onderscheiding die King Lao behaalde was de 2de prijs voor het Lekkerste Snackmenu van Nederland in 2008. Eigenaar Shi Chiao Lao is met recht trots: ‘Daarnaast staan we ook al voor het derde achtereenvolgende jaar in de top 10 van de Cafetaria top 100 van Nederland. Overigens hebben we de tweede prijs behaald met ons Snackmenu Pekingeend, dat in het teken staat van de Olympische Spelen.’

De mensen komen naar King Lao om er lekker te eten of iets heerlijks af te halen. Zo is er de speciale afhaalmenukaart met broodjes, snacks, maaltijden, koud en warm buffet, maar ook veel Chinese gerechten. De eigenaar: ‘Probeer eens de Pekingeend, want die is gemaakt volgens ons eigen familierecept.’ In het petit restaurant kan gezellig gelunched worden vanaf 12:00 uur ’s middag. De King Lao schotels, met eigen bereide diners zijn een toppertje, maar probeer ook eens de kipfilet, wienerschnitzel of de gezonde grill-, wok- en oosterse gerechten.

Lao: ‘We hebben ook een cateringafdeling: door de week verzorgen we belegde broodjes en lunchgerechten aan kantoren en bedrijven. Ook op maandag, wanneer het petit restaurant zelf dicht is, zijn we te bereiken en leveren we de maaltijden. Daarnaast leveren we ook ‘s avonds maaltijden aan bedrijven en in de weekenden koude & warme buffetten en borrelhapjes door de hele Bollenstreek.’

King Lao Catering – Petit Restaurant – Snackshop, De Ruyterstraat 4, 2161 TB Lisse, T: 06 5137 6762, E:
shichiaolao@hotmail.com, W: www.kinglao.nl. Openingstijden: dinsdag – zaterdag : 12:00 – 22:00 uur, zondag: 15:00 – 21:00 uur.