Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 juni 2008

Langparkeerders gesloopt

LISSE – Twee in oktober vorig jaar weggesleepte auto’s worden vernietigd, omdat de opslagkosten de waarde van de auto zijn overstegen. Dit maakte burgemeester Corrie Langelaar bekend op dinsdag 17 juni.

Het betreft hier een Fort Escort die indertijd langgeparkeerd stond op de parkeerplaats van Sportpark Ter Specke en een Alfa Romeo die tijdenlang ongebruikt aan de Berkhoutlaan stond. De kosten voor bestuursdwang kunnen in een geval worden verhaald op de eigenaar. De eigenaar van de tweede auto is bekend, maar zijn huidige adres is nog niet achterhaald. Langelaar: De gemeente moet de sloop van de auto’s voorfinancieren en zal het bedrag van 3.000 euro per auto voor het opslaan en de vernietiging terugeisen van de eigenaren.’