Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 juni 2008

Opening expositie Volksuniversiteit Voorhout

VOORHOUT – De expositieopening van de Volksuniversiteit Voorhout kon vrijdagavond 13 juni, ondanks het voetbal op televisie, op een grote belangstelling rekenen. Voorzitter Hein Juffermans: “Dit is een heel andere kunst dan het voetballen en ik hoop dat de bezoekers dit weekend in groten getale en voor mijn part in oranje kleding de expositie bezoeken.”
Er staan de komende tijd nogal wat veranderingen voor de deur, zo laat de voorzitter weten: “We kijken uit naar onze verhuizing naar de Herenstaete volgend jaar en in september fuseren we met de Vrije Academie Sassenheim.” Brigitte Vonk is een van de vrijwilligers die al jaren bij de Volksuniversiteit Voorhout betrokken is. Ze leidt een van de belangstellenden rond en vertelt: ‘Het leuke van het volgen van cursussen aan de Volksuniversiteit is dat je het voor je plezier doet. Je behaalt geen diploma en hoeft geen proefwerken te maken. Mensen melden zich alleen aan of met vriend(inn)en.” De expositie duurde van vrijdag 13 juni tot en met zondag 15 juni.”