Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

31 juli 2008

IRAH Computers groeit stevig door

VOORHOUT – IRAH Computers begon vijf jaar geleden als een webwinkel, maar is in de loop der jaren uitgegroeid tot volledige aanbieder en reparateur van computers en accessoires. Onlangs is de zaak maar liefst 2½ keer zo groot geworden en eigenaar Hashem Nabiollah is daar met recht trots op.

IRAH Computers lijkt iets verscholen te liggen aan de rechterkant van De Toog, maar klanten uit de gehele Duin- en Bollenstreek hebben de zaak al weten te vinden. Dat is niet zo gek, vindt Nabiollah: “We verkopen computers en alles wat ermee te maken heeft: moederboarden, processors, harde schijven en toetsenborden. Waar we ons echt mee onderscheiden is de reparatie van computers en laptops. Dat doen we hier in de zaak of bij de mensen thuis.”

Over de laptops en computers: “We hebben alle merken, maar verkopen juist wat de klanten nodig hebben: daarom kunnen we alles bestellen wat de klant wil. Als een computer bij ons wordt binnengebracht voor reparatie, gaat die meestal dezelfde dag naar de reparatie. De prijzen hiervoor zijn van tevoren bekend, dus er zijn nooit onverwachte verrassingen. Onder een bedrag van 100 euro is het altijd kostengunstiger om je computer te laten repareren.”

Hij besluit: “Onderdelen, computers en aanbiedingen kun je overal krijgen, maar alleen bij ons ontvang je voortreffelijke service. Om een voorbeeld te geven: als je computer of laptop crashed, kunnen wij nog alle data eraf halen en de documenten redden. Daarna kunnen we ook nog de computer repareren en de verloren gewaande informatie terugplaatsen.”
IRAH Computers, Herenstraat 108c, 2215 KK Voorhout, T: 0252 215 080, E: info@irahcomputers.com, W: www.irahcomputers.com.