Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

26 september 2008

Ex-topper geeft zwemclinic

NOORDWIJK – De voormalig vlinderspecialist Edward Maasdijk geeft zaterdag 27 september een zwemclinic bij zwemvereniging NZ&PC (Noordwijkse Zwem- en Polo Club). Leden, oud-leden en potentiële leden zijn van harte uitgenodigd om deze vlinderslagclinic die ’s ochtends van 7:30 uur tot 9:00 uur wordt gehouden, bij te wonen.

Initiatiefnemer van deze zwemclinic is René Elsgeest. Hij vertelt over dit evenement: “Edward Maasdijk is Voorhouter en voormalig WK-zwemmer op de vlinderslag in de jaren ’80 en ’90. Hij wilde dolenthousiast helpen om de mensen wat finesses bij te brengen. Met al zijn kennis en kunde leert hij de mensen hoe ze tot een betere uitvoering van de vlinderslag kunnen komen. Hij vertelt zijn ervaringen en doet de vlinderslag voor.”

Elsgeest (44) heeft ook meer ambities, zo laat hij weten: “Ik wil de NZ&PC op een nieuw niveau brengen en deze eerste zwemclinic is hier ook een stap voor. Voor de vereniging is deze clinic een geheel nieuwe dimensie, maar Noordwijk zal zich hiermee regionaal profileren. Binnen drie jaar wil ik de NZ&PC van het D2-niveau naar de C-competitie helpen brengen, samen met onder meer de vijf zwemtrainers.”
Deze zwemclinic is de eerste van de jaarlijks vier clinics die de NZ&PC wil houden, waarin onderwezen wordt in de schoolslag, vlinderslag, rugcrawl en borstcrawl. Voor meer informatie of om zich aan te melden kan gemaild worden naar: relsgeest@wanadoo.nl.