Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

06 november 2008

‘Geen verrassing’

LISSE - Voor Van Hal komen deze antwoorden niet als een verrassing: ‘Ik dacht wel dat dit gezegd zou worden. Maar ik blijf bij mijn standpunten: de brief van 6 juli geeft aan dat ik een jaarrond terrasvergunning heb. Bovendien wordt ik wel hard aangepakt.'
'Vanmiddag werd ik gebeld door wijkagent Erwin Smittenaer. Hij vertelde dat hem door de gemeente opdracht was gegeven mij twee processen verbaal op te leggen, een voor het niet aanwezig zijn van een leidinggevende op vrijdag 17 okt. jl. en een voor het te lang buiten hebben staan van mijn terras, dus na 15 oktober. Het eerste werd door hemzelf ontkrachtigd; hij was er zelf achter gekomen dat mijn werkneemster inmiddels wel als leidinggevende op de vergunning vermeld staat, voor het tweede vergrijp moet hij me dus wel een verbaal geven. Ik heb uiteraard mijn nood geklaagd over de hele gang van zaken, zoals het feit dat her en der overal de terrassen nog staan (hoezo met twee maten meten). Ook beweerde hij van de gemeente te hebben gehoord dat ik dit jaar pas voor het eerst een terrasvergunning had, terwijl ik die volgens mij al vanaf 2003 of zelfs eerder heb. Hij gaf wel toe dat mijn Kroeg erg de aandacht geniet van de gemeente, volgens hen door moeizame communicatie met mij in het verleden.