Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 november 2008

Up2Stage maakt musicaldebuut

STREEK – Eerder dit jaar deden drie bevlogen broers: Paul, Koos en Rob Burgmeijer samen met Karin Collé een oproep aan onontdekte musicaltalenten uit de regio om zich te melden voor een auditie van de nieuw opgerichte Musicalgroep Up2Stage. Op de eerste auditieavond in maart kwamen meer dan 50 mensen opdagen en van hen zijn 35 personen geselecteerd.

Door Joep Derksen

Het is nu een half jaar en zeer vele uren van intensief oefenen later, met als gevolg dat de talenten van Up2Stage zich zo snel hebben ontwikkeld dat ze klaar zijn voor hun allereerste publieksoptreden. Zaterdag 22 november om 20:00 uur is de eerste voorstelling op het theater van het Rijnlands Lyceum Sassenheim en een dag later de matineevoorstelling om 14:00 uur.

Dinsdag 4 oktober oefenden de jonge musicalsterren in hun acteerkleding en het moet gezegd: nu al is het talent duidelijk zichtbaar en hoorbaar. De zang is van hoge kwaliteit en ook met het acteren zit het wel snor. Het zou zo maar kunnen dat we nog veel van Up2Stage gaan horen.
Om kaartjes te bestellen voor de minimusical, met daarin bekende medleys als “The Phantom”, “Fame!”, “Les Miserables” en “The Lion King” zijn dan te beluisteren, waarbij de talenten hun volledige acteercapaciteiten laten zien. Toegangskaartjes kunnen voor 5 euro gekocht worden bij: Bruna en Primera van de Lans Sassenheim, Hoek Boek Voorhout en Kapsalon De Kop van Warmond.