Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 januari 2009

Deelnemers gezocht voor nieuwe Bokken-show

VOORHOUT – Zaterdag 24 januari vindt de eerste editie plaats van “Let me entertain you”: de opvolger van de Bonte Avond, die de oude tijden van de populaire Prominenten Playback Show weer moet doen herleven. Tot en met 10 januari kunnen mensen zich nog aanmelden om de “Gouden Bok” te winnen als prijs voor het beste optreden.

Jan Regeer van “De Bokken” laat weten: “In het verleden hadden we de Prominenten Playback Show: met bekende mensen uit de verenigingen die daar aan meededen. Daar was indertijd de rek een beetje uit. We zijn toen begonnen met een bonte avond, wat heel leuk was voor de deelnemers, maar een stuk minder fijn was voor het publiek: zij hadden namelijk geen actieve rol. We willen dus terug naar min of meer het oude concept. Je hoeft niet alleen te playbacken: je bent ook welkom als je kunt zingen, een goocheltruc kunt of een leuk scetsje weet. Het moet onderhoudend zijn voor het publiek. Daarom zijn wij op zoek naar solisten, duo’s of groepen tot max. 6 personen die op het publiek smakelijk kunnen vermaken. Op wat voor gebied ook. Dus als u denkt Voorhouts grootste neusfluiter of moppentopper te zijn, de remake van Jantje Smit of een gelijke van Hans Klok, dan zit u deze avond helemaal goed.”

De avond zelf wordt gepresenteerd door twee gerenommeerde kuipzwammers: Jan Piet Does en Jan Regeer. Op hun eigen manier zullen deze beide prijswinnende kuipzwammers er iets geweldigs van maken. Ze gaan bij toerbeurt de zaal in en peilen de meningen. De mensen die in de zaal zitten krijgen verder een actieve rol in de jurering. Regeer besluit: “Het wordt een gezellige avond met een hoop lol. Laat diegenen die zich willen aanmelden dan ook contact met me opnemen. Per email:
jan.regeer@gmail.com of telefonisch: 0252 222 669 of 06 5105 1586."