Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 februari 2009

Tien minuten polonaise

VOORHOUT – Voor het derde achtereenvolgende jaar bezochten de Prins en Prinses van de Bokken donderdag 19 februari de tijdelijke locatie van de Agnes. Dit jaar waren het Prins Frits I en Prinses Renée, samen met prins Casper I en Prinses Anouk II die zorgden voor blije gezichten.

Een half uur lang werden de ultrasenioren opgewarmd met niet alleen de Voorhoutse Toppers, maar ook klassiekers als “Ik heb hele grote bloemkolen” en “Polonaise Hollandaise”, maar om 18:10 uur was het dan eindelijk zover. Voorafgegaan door de dansmariekes en Pretband De Mexicano’s, hofkapel van De Bokken, zetten Prins Frits I en zijn gevolg de polonaise in. Deze rollatorpolonaise duurde 10 minuten, wat ertoe leidde dat 80% van de senioren voor het einde al weer op de stoel zat. Dat mocht de pret echter niet drukken, gezien de vrolijke gezichten alom.