Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 april 2009

GIP als extra communicatiemiddel

LISSE – ‘Zaterdag 6 juni is de officiële opening van het Gemeentelijk Informatiepunt (GIP) Bibliotheek Lisse’, zo maakte wethouder Adri de Roon (D66) dinsdag 7 april bekend. Met dit GIP moet de inwoner dichter bij het gemeentebestuur gebracht worden.
De Roon: ‘We hebben 30.000 euro subsidie verleend voor de realisatie van dit GIP in de bibliotheek van Lisse. Dit wordt uitgevoerd met een touchscreen scherm, dat wordt ingezet als een interactieve manier om de inwoners van Lisse te informeren over een viertal onderwerpen: projecten, nieuws, agenda’s en wegopbrekingen. Tevens wordt op het touchscreen een “kennisquiz” met een vijftiental vragen over wetenswaardigheden van de gemeente Lisse geplaatst en is er ruimte voor het plaatsen van bijvoorbeeld maquettes, posters, et cetera. Dit initiatief vervangt niets en is een extra communicatiemiddel van de gemeente.’ Als de inwoners terug willen communiceren, dan kan dit per telefoon, email of met een bezoekje aan het gemeentehuis.