Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

01 december 2009

Snelloket op gemeentehuis

LISSE – ‘Mark my words: er zal altijd de mogelijkheid blijven om op het gemeentehuis een paspoort af te halen’. Deze woorden kwamen van wethouder Jan Kippers (CDA) die dinsdag 17 november aankondigde dat niet alle gemeentelijke dienstverleningsloketten meer op donderdagavond open zullen zijn.

Kippers: ‘Tot nog toe hadden we de donderdagavond in de breedte open, maar de dure ambtenaren voor subsidies, leerlingenvervoer, vandalisme en verhuur sportpark bleken hier voor Jan Gerrit te zitten. Er zal nog wel een mogelijkheid zijn om reisdocumenten en rijbewijzen te regelen: hiervoor willen we een snelloket opzetten. Dit snelloket reikt vanaf 1 januari bij de balies burgerzaken de reisdocumenten rijbewijzen uit. Een aantal medewerkers van de receptie zal hiervoor worden ingezet.’
De wethouder vervolgt: ‘Tevens willen we stimuleren dat mensen via de gemeentelijke website een afspraak kunnen maken met een ambtenaar. We willen zo de mogelijkheid geven dat je je eigen ambtenaar hebt. Bovendien hoef je, als je een afspraak van tevoren hebt gemaakt, niet in een rij te staan wachten.