Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

02 februari 2010

Spinnen voor het goede doel

VOORHOUT – Door met z’n allen te fitnessen bij Thea Hoogervorst haalden zestig medewerkers maar liefst 1.500 euro op voor het goede doel Bake for Life. Traditioneel stuurt de MareGroep geen kerstkaarten naar haar relaties, maar laat dit bedrijf haar medewerkers vrijwillig sporten: voor iedere deelnemer stelt de MareGroep 25 euro ter beschikking voor het goede doel.
Directeur Hooite Muller was tevreden met het aantal deelnemers: “Zestig mensen is het maximaal aantal mensen dat kan meedoen.” Ondertussen wordt de deelnemers gevraagd wat ze willen doen: spinnen of aangepast fitness. Massaal kiezen de medewerkers voor het spinnen. Slechts een enkeling met een lichamelijke beperking begeeft zich naar het aangepast fitness. In de spinningzaal is het al gauw een gezellige drukte en op de maten van de snelle muziek peddelen de medewerkers dat het een lieve lust is. Ondertussen roepen ze de fotograaf toe: “Aan de kant, want ik kom eraan fietsen!”