Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

06 april 2010

‘Tijd is geld’

LISSE – ‘Laat het nieuwe college zorgen voor een tijdschema waarop de grote projecten worden afgerond.’ Commissielid Jaap Schuijt (CDA) riep wethouder en formateur Bas Brekelmans (VVD) op om voor het aankomende coalitieprogramma van VVD, Nieuw Lisse en D66 niet alleen naar de centen, maar ook naar de ‘factor tijd’ te kijken.
Schuijt: ‘Tijd is geld, maar ook voor de raad als geheel is het van belang dat we inzicht krijgen welke projecten kunnen worden afgerond en aangeboden voor besluitvorming. Geef een planning van de projecten voor de komende raadsperiode wanneer ze worden aangeboden voor de raad.’ Brekelmans antwoordde voorzichtig: ‘Voor zover we dat willen en toe in staat zijn, zullen we dat doen. We zullen met een bepaalde indicatie komen voor de termijn waaraan we denken dat de projecten afgerond kunnen zijn. We doen ons best om in te schatten wanneer iets gestart en afgerond kan worden. Het zal echter in de loop van de tijd moeten blijken of er tegenslagen zijn.’