Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 april 2011

Flower Science Park op agenda

LISSE – Het Flower Science Park is officieel benoemd tot een van de zeven pilotprojecten van de regionale bedrijventerreinenstrategie Holland Rijnland. Het college van burgemeester en wethouders wil een cluster van bedrijven bij elkaar brengen om de kennis over de teelt en handel van bloembollen te behouden en innovatie te bevorderen.

Nu het nog te realiseren Flower Science Park officieel op de agenda staat, betaalt de gemeente 5.000 euro aan Holland Rijnland, voor het uitvoeren van de zogeheten pilotprojecten herstructurering. Door deelname aan dit project verwacht de gemeente kennis en ervaring uit te kunnen delen. ‘Hiermee stijgt de kans op een succesvolle herstructurering van bedrijventerrein Flower Science Park’, aldus een ambtelijke notitie.