Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 april 2011

Nieuwe consul oorlogsgraven

LISSE – Het beheer en onderhoud van oorlogsgraven komt in andere handen. De huidige consul voor de Oorlogsgravenstichting, Van der Kaaden, heeft de gemeente laten weten dat hij vanaf 1 oktober wil stoppen met zijn activiteiten. Het college van burgemeester en wethouders gaat dus op zoek naar een vervanger, zo werd dinsdag 5 april medegedeeld.

Van de consul wordt onder meer verwacht dat hij/zij op de hoogte is van de ligging van de oorlogsgraven in de gemeente. Hij/zij inspecteert jaarlijks alle oorlogsgraven en maakt hier een rapport over. De naam van opvolger is nog niet genoemd, maar deze naam wordt binnen enkele maanden bekengemaakt.