Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 september 2011

Vijftigste stamtafel

NOORDWIJK – De vijftigste en feestelijke editie van de stamtafel vindt zaterdag 1 oktober plaats in Het Elfde Gebod (Koningin Wilhelmina Boulevard). Initiatiefnemer Hans van den Berg stelt deze stamtafel in het teken van een terug- en vooruitblik. Wat zijn de ontwikkelingen en resultaten van de in de voorgaande 49 bijeenkomsten besproken kwesties en onderwerpen? Deze middag debatteren komen er ook speciale gasten, zo laat Van den Berg weten, zonder namen los te laten. Wel informeerde hij dat de stamtafel de komende tien jaar gewoon blijft bestaan: ‘Vanaf het voorjaar 2012 gaat de stamtafel – met enkele accentverschillen – verder richting de honderdste stamtafel.’ Dat zal medio 2020 het geval zijn. De stamtafel begint zaterdag 1 oktober om 15:00 uur.

Van den Berg besluit: ‘Zowel inwoners van Noordwijk als landelijke politici zullen aanwezig zijn. Twintig mensen melden in het kort hoe het met hun onderwerp gaat. Dat kan heel positief zijn of iets negatiever. We gaan het niet uitkauwen, uiteraard. We gaan over het record van 120 gasten heen: het worden wellicht meer dan 200 gasten. Misschien moeten we de ruimte groter maken.’ De stamtafel begint om 15:00 uur.