Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

21 december 2011

Ideeën inwoners niet gebruikt

LISSE – De gemeente heeft het afgelopen jaar weinig gedaan met ideeën van inwoners om de buurt mooier te maken. Een bedrag van 95.000 euro dat voor dit doel was gereserveerd, is onaangeroerd gebleven. Fractievoorzitter Marius Nieuwenhuis (SGP/ChristenUnie) stelde er donderdag 8 december vragen over tijdens de vergadering van de commissie Ruimte en Infrastructuur. Hij liet weten hier ‘een minder goed gevoel’ bij te hebben.

Wethouder Ad van Zelst (Nieuw Lisse) liet een ambtenaar aan het woord, die liet weten: ‘Het was onduidelijk waar het geld aan besteed kon worden. Dus extra geld geven aan burgerinitiatieven is niet gebeurd. Wel gaan we verder met het uitbouwen van informatiebijeenkomsten wel. Het is goed dat mensen bij ons aankloppen met ideeën. Het is onhandig dat het zo gelopen is, hopelijk gaat het volgend jaar beter.’