Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 april 2012

Kikker in je bil

TEYLINGEN – Zondag 1 april kwam prinses Amalia naar de Wasbeek. Ze wilde heel graag een keertje ervaren hoe het is om mee te doen aan wedstrijdzwemmen en zwemvereniging De Columbiaan wilde haar van harte welkom heten bij de reguliere trainingen en had een vrolijke en oranjegekleurde ontvangst voorbereid.

Zwemcoach Bernadette Verbeek informeerde de ouders van de zwemmer(tje)s per mail en vroeg of alle zwemmers ‘met iets oranjes’ wilden gaan zwemmen. Of het nou een oranje T-shirt, slippers of petje was. De helft van de kinderen voldeed enthousiast aan deze oproep en ze stonden in hun oranje tenues klaar om de prinses te ontvangen. En eindelijk kwam dan ook een meisje binnenlopen, in vol ornaat gekleed als prinses. Het was echter – helaas, helaas – niet prinses Amalia: de 1 april grap was geslaagd!