Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 januari 2013

Geen massale bouw bij bowling

NOORDWIJK – De toekomstige bebouwing rond de bowlinglocatie van het project ‘De Nes’ mag niet meer zijn dan 14 appartementen. Wethouder Leon van Ast (Puur Noordwijk) liet donderdag 20 december weten in te stemmen met deze eis van de politieke partijen.

Gemeenteraadslid Gerard Duijndam (VVD/JES) vertegenwoordigde de gevoelens van de raad en liet weten: ‘Zestig appartementen op de hoek bij de bowling is voor ons onacceptabel. Daar zou juist extensieve bebouwing moeten gaan plaatsvinden.’ Van Ast zegde toe: ‘U vindt de bebouwing rond de bowling te hoog en te massaal in relatie tot de plannen van De Raadt bouw. Het college vindt het ook teveel van het goede:  maximaal 12 tot 14 appartementen moeten op deze locatie komen. En als daar geen ontwikkeling mogelijk is, is de huidige voorziening ook een prachtige.’