Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 april 2013

Parkeerplaatsen bij Poelmarkt

LISSE – Vlakbij het winkelcentrum Poelmarkt worden nieuwe parkeerplaatsen aangelegd. Deze zijn noodzakelijk omdat het winkelcentrum pas geleden is uitgebreid. Het college van burgemeester en wethouders stemde dinsdag 2 april in met de aanleg van de parkeervoorzieningen, die door BV het Malieveld worden uitgevoerd. De gemeente hoeft hier dus geen cent voor te betalen.

In eerste instantie worden parkeerplaatsen aangelegd aan de noord- en zuidzijde van de Poelmarkt. Dit zal binnen drie maanden afgerond zijn. Eventueel volgen daarna extra plekken aan de voorkant van het winkelcentrum. Maar BV Malieveld stelt hier wel voorwaarden aan: deze plekken worden alleen aangelegd, als de aanleg van de rotonde met daaraan gekoppeld de aanpassing van de huidige parkeerterreinen, niet doorgaat.